Måndag — Fredag: 8.00 - 16.00 | Lördag & Söndag: Stängt

Easy Up Med standardbord

Artikelnr: AV142420

35,000.00 kr

Easy Up ståträning och uppresning. Elektriskt med enkel överflyttning gör det möjligt för personer med bra överkroppsförmåga att självständigt göra sin uppresning och ståträna.

Kan anpassas helt efter användaren men visas här med elektrisk uppresning och höjdjustering, standardbord, korta sidorails.

El. uppresning, El. höjd justering

Easy Up gör det möjligt att självständigt söka upprätt läge aktivt, eftersom den har en stödstruktur som följer med användaren genom hela stående sekvensen. Stående blir mycket enklare för användare med dålig motorik. Elektrisk höjdinställning och uppresning synkroniseras. Denna teknik möjliggör för användaren att inta och behålla en upprätt position. Små förflyttningar är möjligt med hjälp av assistent. Användaren lyfts in i en stående ställning med hjälp av en (uppladdningsbar) batteridriven elmotor som drivs av handkontroll, medan bröstkorg får stöd och följer med under hela uppresningen. Bröst-stödet har en säkerhetssensor för användaren att stoppa den stående sekvensen när som helst. En rad justeringar för att säkerställa stödet kan anpassas till användarens morfologiska egenskaper. I synnerhet kan bålstödet anpassa sig till användarens höjd. För att bättre hålla positionen i sidled, kan handtagen lutas och justeras i djupled. Sitsen med måtten 24×17,4 cm är justerbar i djup.

Vikt40000 g
Artikelnr: AV142420 Kategori:
Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.