Måndag — Fredag: 8.00 - 16.00 | Lördag & Söndag: Stängt

Tippbräda MarcusLine Elektrisk, handkontroll, fotplatta 1 modul

Artikelnr: LT41ED2060W7

26,500.00 kr

Chinesport Tippbräda MarcusLine Elektrisk men handkontroll, och justerbara fotplattor i en modul. Denna produkt går även att kombineras med andra tillbehör såsom fotswitch och olika fotplattor. Se tillbehör för MarcusLine Tippbräda.

Produktkoden för Chinesports tippbrädor beror på vilka tillval som gjorts till produkten. Varje position i koden har en specifik betydelse och motsvarar en eller fler egenskaper som produkten har. Det betyder att man kan välja en grundmodell för statiska övningar i mag eller ryggläge, som både barn och vuxna kan använda. Den modell man valt kan sedan omvandlas med de nödvändiga tillbehören.
Lutningsregleringen av tippbrädan kan utföras med en hydraulisk kolv eller ett elektriskt styrdon, som tar strömtillförseln från elnätet eller ett 24 V omladdningsbart batteri. Det finns hand- eller fotreglerade manöverdon. Man kan välja olika typer av stödytor för patienten. Vid ett senare tillfälle kan man utan problem byta mellan de olika fotstöden som finns tillgängliga. Det är möjligt att välja mellan två olika bredder på de stoppade sektionerna och mellan 24 olika färger på konstlädret som används som överdrag på dynorna. Ett stort urval av tillbehör kan bidra till att ytterligare utrusta tippbrädorna.

På Chinesports tippbräda av Marcusserien kan lutningen regleras elektriskt, antingen genom att ansluta utrustningen till ett vägguttag eller ett batteri, men även med en hydraulisk kolv. Man kan välja att använda en tippbräda med hydraulisk kolv i de fall då miljön inte är den rätta för en elektrisk typ eller för att man vill minska behovet av underhåll. Till denna serie valde vi en av de mest tillförlitliga elektriska ställdonen på marknaden.
Kapslingsklassen för alla elektriska komponenter är IP 54.

  • Bordshöjd från golv: 56 cm.

Vid strömavbrott

LT41 och LT42 modellerna har en säkerhetsanordning som tillåter tippbrädan att återgå till det ursprungliga horisontella läget på ett säkert sätt. På ramen finns nämligen en spak som aktiverar en mekanisk anordning för nedgång.

Manöverdon

Beroende på om tippbrädans lutning regleras med den elektriska eller hydrauliska anordningen finns olika slags manöverdon tillgängliga. Om man har en tippbräda som drivs av en elektrisk anordning kan man välja
mellan tre olika typer av manöverdon: en fotpedal som placeras på golvet eller en fotpedal som sitter på ett fäste som man monterar på tippbrädans ram eller en handkontroll. Om man har en tippbräda som drivs av
en hydraulisk kolv är manöverdonet en bivalent pedal som monteras på ena sidan av tippbrädans ram.

Artikelnr: LT41ED2060W7 Kategori:
Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.